Acerca del Centro
Mensaje de Bienvenida

L’Escola d’Anglès Helen Doron Sant Cugat es troba situada en ple centre de la ciutat, al costat del Monestir i la casa de Cultura. Des de setembre de 2013 brindem a tots els nens l’oportunitat d’aprendre anglès en un espai modern i desenfadat, ideal per treballar amb el nostre mètode de forma intuïtiva, divertida i eficaç.

En el nostre centre posem a la seva disposició tota la gamma de cursos i horaris Helen Doron English, començant amb Baby ‘s Best Start per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb Teen English. També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge, amb qui vam signar un acord de col·laboració l’any 2013.

Els professors de Helen Doron English Sant Cugat són nadius o bilingües, i més de comptar amb una alta competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera, són específicament formats per a tots i cada un dels cursos que imparteixen. Tots ells també comparteixen idees amb altres professors, no només de la nostra mateixa escola sinó de tot el món, el que els confereix una gran varietat de punts de vista i idees a l’hora de realitzar les seves classes.

Aquí trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament i un excepcional mètode, una divertida experiència per a tots els alumnes i també per als pares.

A Helen Doron Sant Cugat oferim ademés altres serveis adicionals com classes per adults, tallers en dissabte per a nens, etc. Per a més informació sobre aquest serveis no dubti a possar-se en contacte amb nosaltres.

Seriously fun!

Noticias academia de inglés Sant Cugat

HAPPY DAYS By Helen Doron Sant Cugat

Els Happy days és un programa de lleure que parteix d’un projecte educatiu i amb l’anglès com a llengua vehicular. Al nostre casal urbà ensenyem, juguem i cuidem els nostres alumnes amb activitats que ens ajudin a transmetre valors importants com el

Casals d’estiu 2021

Ja tenim les nostres propostes per aquest estiu 2021:   Summer camp per a nens i nenes entre 4 i 6 anys     Summer camp per a nens i nenes entre 7 i 11 anys   Informació del programa i preus:

ONLINE SUMMER CAMP FOR TEENS

El curs English Summer Camps per a teens és un programa de 3 setmanes on els alumnes treballaran 3 projectes independents des d’una perspectiva pràctica i emfatitzant la part oral de la llengua. El curs s’estructura en 30 hores d’anglès distribuïts en

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!