España
 
1

Home

 

25 anys d’anglès a Rambla Guipúscoa 11

Anglès personalitzat i de qualitat per a infants i joves

 

A Helen Doron English Sant Martí oferim una manera diferent d’aprendre anglès per tal d’obtenir uns resultats diferents. L’objectiu? Superar aquest handicap educacional tan present al nostre entorn i ensenyar als infants a PARLAR anglès com si fos una llengua materna.

Com ho aconseguim? El nostre equip inclou professors de diferents nacionalitats amb una excel·lent competència en l’ensenyament de l’anglès i formació pedagògica en cada un dels cursos que imparteixen. Tant la direcció de l’escola com els teachers estem bolcats en la nostra tasca i ens apassiona veure progressar els alumnes classe rere classe, dia rere dia.

 

A la nostra escola posem a la seva disposició tota la gamma de cursos Helen Doron English, començant amb Baby’s Best Start el curs d’estimulació primerenca en anglès per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a la Llengües, amb Teen English. També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge, amb qui tenim un acord de col·laboració i gaudim de l’aval del British Council. Tot això a més de cursos intensius en vacances, cursos per a llars d’infants i extraescolars per a col·legis.

Garantia d’èxit: si un alumne no aprova a la primera, tindrà classes gratuïtes fins a assolir el seu certificat

Els materials que utilitzem són propis de Helen Doron i estan desenvolupats per experts pedagogs en l’ensenyament de l’anglès entre els quals s’inclouen llibres, vídeos, jocs en línia, canals de youtube, aplicacions per a mòbils i tablets i fins i tot programes de ràdio!

En definitiva, tota una experiència per als alumnes i també per als pares, els quals poden veure el progrés dels seus fills gràcies a les nostres classes obertes que realitzarem periòdicament.

Us convidem a provar una classe de demostració gratuïta i sense compromís, contacteu per concretar dia i hora.

 

Juga amb nosaltres i parlaràs amb tot el món!

Helen Doron Educational Group és un Grup d’Educació britànic amb més de 30 anys d’èxit provat en més de 32 països.

HELEN DORON SANT MARTÍ – BAC DE RODA – CLOT