España
 • Inglés para niños

  El inglés para niños es divertido y eficaz en los Centros de Enseñanza Helen Doron English.

  Learn Why
 • Baby's Best Start

  Los niños de entre 3 y 24 meses aprenden una lengua maternal adicional mientras desarrollan tanto habilidades psicomotrices como su desarrollo cognitivo.

  Más información
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2 a 6 años

  Los niños dominan el inglés hablado en los dos cursos que componen Fun with Flupe, mientras acompañan a Paul Ward, Granny Fix y Flupe en sus aventuras.

  Más información
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Los niños aprenden inglés, tanto hablado como leído y escrito, de la mano de Paul y Millie, quienes ayudan a Kangi y su hijito Joey a resolver los problemas que surgen en Storyville.

  Más información
 • Adolescentes de 12 a 18 años

  Los adolescentes se involucran en la tarea seriamente divertida de aprender inglés en un entorno creativo y que les inspira confianza.

  Más información
 • Inglés Online

  Divertidas actividades complementarias que contribuyen a que los niños mejoren su inglés fuera de la clase.

  Pruébalas
 

Helen Doron English Santa Eulàlia

Academia d'anglès

Benvinguts a l’acadèmia d’anglès Helen Doron English Santa Eulàlia de Ronçana.

 

Des  del setembre de 2013 Helen Doron English Santa Eulàlia posa a l’abast d’infants i joves l’oportunitat no només d’aprendre a parlar anglès sinó també de gaudir aprenent, amb la que segurament podem considerar la metodologia més avançada i eficaç del sistema educatiu.

La nostra acadèmia d’anglès compta amb tres acollidores i animades aules adaptades i una agradable recepció.

Oferim programes específics per a totes les edats:

 • Anglès per a nadons de més de 3 mesos, Baby’s Best Start
 • Cursos per a joves de 14 a 19 anys, Teen English
 • Una iniciació específica a l’anglès parlat per a infants de 3 a 6 anys
 • El reforç extraescolar més agradable per als estudiants de 6 a 12 anys
Un ventall de propostes i cursos a la mida de les capacitats d’aprenentatge de cada grup d’alumnes, així com tallers temàtics durant tot l’any.

El nostre principal objectiu és que els estudiants aprenguin a parlar anglès sense por i amb soltura. Tot i això també tenim en compte que els resultats, a nivell curricular, són importants; per aquest motiu i si ens ho demanen, preparem als nostres alumnes per presentar-los a les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge.

Els professors del centre de Santa Eulàlia són llicenciats en filologia anglesa i amb una àmplia experiència docent. Un dels requisits per donar classe a les nostres aules és rebre la formació i l’homologació internacional de l’equip pedagògic de Helen Doron.

En el nostre centre trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament on els infants es troben com a casa, un mètode excepcional i una experiència molt divertida pels nostres alumnes i també pels pares i mares que poden participar de tant en tant en classes de portes obertes i altres activitats amb els seus fills i filles.

 • La meva filla està esperant tota la setmana que arribi el divendres a la tarda, per anar a la classe d’anglès !!

  Marta, mare de Rita (8 anys)
 • Yo resumo mi experiencia a través de la de Marta y es :Satisfacción, de ver a mi hija ir a  clase con la misma ilusión del primer día,  sin que se haya convertido en una obligación.

  Célia, mare de Marta (8 anys)
 • Veure’l incorporar vocabulari en anglès mentre juga a casa, com si fos una llengua materna més, ens fa sentir molt contents i veiem l’efectivitat del mètode. Gràcies!

  Laia, mare de Biel (2 anys)
 • A different English:  very fun and educational for the child.

  Guillem, pare d’Aleix (2 anys)
 • Experiencia molt positiva,la meva filla se sent mes segura, a l’hora de dialogar amb companys/nyes amb anglés. Escoltar el cd de l’escola també li agrada molt per apendre a pronunciar millor.

  Montse, mare de Paula (13 anys)
 
Apuntat a una classe GRATIS!