España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Inglés para niños

  El inglés para niños es divertido y eficaz en los Centros de Enseñanza Helen Doron English.

  Descubre por qué
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Los niños de entre 3 y 24 meses aprenden una lengua maternal adicional mientras desarrollan tanto habilidades psicomotrices como su desarrollo cognitivo.

  Más información
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2 a 6 años

  Los niños dominan el inglés hablado en los dos cursos que componen Fun with Flupe, mientras acompañan a Paul Ward, Granny Fix y Flupe en sus aventuras.

  Más información
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Los niños aprenden inglés, tanto hablado como leído y escrito, de la mano de Paul y Millie, quienes ayudan a Kangi y su hijito Joey a resolver los problemas que surgen en Storyville.

  Más información
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Adolescentes de 12 a 18 años

  Los adolescentes se involucran en la tarea seriamente divertida de aprender inglés en un entorno creativo y que les inspira confianza.

  Más información
 • English online - Kangi Club
  Inglés Online

  Divertidas actividades complementarias que contribuyen a que los niños mejoren su inglés fuera de la clase.

  Pruébalas
 

Helen Doron English Sant Cugat

L’Escola d’Anglès Helen Doron Sant Cugat es troba situada en ple centre de la ciutat, al costat del Monestir i la casa de Cultura. Des de setembre de 2013 brindem a tots els nens l’oportunitat d’aprendre anglès en un espai modern i desenfadat, ideal per treballar amb el nostre mètode de forma intuïtiva, divertida i eficaç.

En el nostre centre posem a la seva disposició tota la gamma de cursos i horaris Helen Doron English, començant amb Baby ‘s Best Start per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb Teen English. També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge, amb qui vam signar un acord de col·laboració l’any 2013.

Els professors de Helen Doron English Sant Cugat són nadius o bilingües, i més de comptar amb una alta competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera, són específicament formats per a tots i cada un dels cursos que imparteixen. Tots ells també comparteixen idees amb altres professors, no només de la nostra mateixa escola sinó de tot el món, el que els confereix una gran varietat de punts de vista i idees a l’hora de realitzar les seves classes.

Aquí trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament i un excepcional mètode, una divertida experiència per a tots els alumnes i també per als pares.

A Helen Doron Sant Cugat oferim ademés altres serveis adicionals com classes per adults, tallers en dissabte per a nens, etc. Per a més informació sobre aquest serveis no dubti a possar-se en contacte amb nosaltres.

Seriously fun!