España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Anglès per a nens i nenes

  Anglès divertit i eficaç per a nens i nenes a tots els Centres Helen Doron English.

  Descobreix perquè
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Els bebès entre 3 i 24 mesos aprenen una llengua materna addicional mentre desenvolupen les seves habilitats psicomotius i cognitives.

  Més informació
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2 a 6 años

  Els infants utilitzen l'anglès oral en els dos cursos del programa Fun with Flupe mentre acompanyen al Paul Ward, la Granny Fix i al Flupe en les seves aventures.

  Més informació
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Els infants aprenen anglès parlat, llegit i escrit de la mà del Paul i la Millie, que ajuden a Kangi i al seu fill Joey a resoldre els problemes que sorgeixen a Storyville.

  Més informació
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Joves de 12 a 18 anys

  Els adolescents s'impliquen en la feina d'aprendre anglès dins d'un entorn creatiu que els inspira confiança.

  Més informació
 • English online - Kangi Club
  Anglès Online

  Activitats complementàries entretingudes i divertides que ajuden a millorar l'anglès també fora de l'aula.

  Entra i prova!
 

Helen Doron English Platja D’Aro

El passat mes de setembre de 2015 l’acadèmia HELEN DORON ENGLISH va obrir les seves portes a PLATJA D’ARO, amb l’objectiu d’oferir als nens i nenes del poble i voltants una escola de qualitat on poguessin aprendre l’anglès d’una manera divertida, pedagògica i efectiva, amb un mètode innovador i pioner que te com a pilars la repetició auditiva i el reforç positiu.

Oferim cursos des de Baby’s Best Start (amb nadons de 3-24 mesos) fins a classes per a TEENS (14-18 anys). Entremig, una variada gama de cursos específics per a totes les edats i nivells.

Oferim també la preparació per a les probes de English Language Assessments de la Cambridge University, amb qui vam signar un acord de col·laboració l’any 2013.

Els nostres professors tenen un nivell d’anglès altíssim, i estan específicament formats per a poder impartir el mètode Helen Doron. Tots son entusiastes de l’ensenyament, i sobretot tenen una gran empatia i capacitat per tractar amb nens.

Us convidem a venir a conèixer el nostre centre i el nostre mètode. Podeu també assistir a alguna classe per a veure en directe com els vostres fills aprenen i es diverteixen al mateix temps.

Eva Vila – Directora Helen Doron PLATJA D’ARO