España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Anglès per a nens

  L'anglès per a nens és divertit i eficaç en els centres d'ensenyament Helen Doron English.

  Descobreix perquè
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Els bebès d' entre 3 i 24 mesos aprenen una llengua materna adicional mentre desenvolupen tan les habilitats psicomotrius com les cognitives.

  Més informació
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Nens/es de 2 a 6 anys

  Els nens i nenes dominen l'anglès parlat en els cursos de Fun with Flupe, tot acompanyant a Paul Ward, a Granny Fix i a Flupe en les seves aventures.

  Més informació
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Nens/es de 2 a 6 anys

  Els nens i nenes aprenen l'anglès, tan parlat, com llegit i escrit de la mà de Paul i Millie, un nen i una nena que ajuden als cangurs Kangi i el seu fill Joey a resoldre els problemes que apareixen a Storyville.

  Més informació
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Adolescents de 12 a 18 anys

  Els adolescents s' involucren en el treball seriosament divertit d' aprendre anglès en un entorn creatiu i que els inspira confiança.

  Més informació
 • English online - Kangi Club
  Anglès Online

  Divertides activitats complementàries que contribueixen a que els nens millorin el seu nivell d'anglès fora de classe.

  Próve-les
 

Helen Doron English Palamós

FAMILY  SUMMER HOLIDAYS IN PALAMÓS –  COSTA BRAVA

Enjoy your Summmer holidays in sunny Palamós (Costa Brava) while your children attend a Helen Doron Summer Camp in the Morning. We can provide you with accommodation near the beach and town centre. For further information click on the attached pdf file:

SUMMER CAMP IN COSTA BRAVA – ENGLISH

Aquest estiu podreu gaudir de unes vacances a la Costa Brava (Palamós) mentre els vostres fills participen en el Summer Camp amb  Metodologia Helen Doron a les instal·lacions de l’escola Vedruna de Palamós. Organitzem per a vosaltres la vostra estància si ho desitgeu. Per mes informació, clickeu al PDF adjunt:

SUMMER CAMP IN COSTA BRAVA – CATALAN

Disfrutad este verano de unas vacaciones en la Costa Brava (Palamós) mientras vuestros hijos  participan en el Summer Camp con Metodologia Helen Doron en les instalaciones de la escuela Vedruna de Palamós. Podemos organizar para vosotros el alojamiento si lo deseáis. Para más información, clickar en el PDF adjunto:

SUMMER CAMP IN COSTA BRAVA – SPANISH

 • La nostra experiència és molt positiva. La Marina va començar amb 15 mesos i mica en mica hem vist com va adquirint l’anglès d’una manera propera i divertida.(…) També penso que el fet que els pares i mares assisteixin a les sessions és molt positiu i enriquidor (…). A la Marina li agraden molt les cançons i encara canta cançons del BBS. A les sessions s’ho passa molt bé!

  Cristina Núñez (mare de MARINA de 2,5 anys)
 • Els nens, els dos, aprenen quasi bé sense esforç.  Es fan receptius a l’idioma i les cançons que escolten cada dia del CD que els toca els ajuda a memoritzar i interioritzar vocabulari  aparellat amb sons i ritmes. Molt bon sistema! (…) Això fa que el mètode didàctic emprat sigui més efectiu doncs els nens ho enfoquem més com un entreteniment. (…)

  Toni Cerdà (pare LIDIA de 7 anys i ELOI de 10 anys)
 • Quan el nostre fill va començar tenia 3 anys i pensàvem que potser era una mica aviat però avui puc dir que no ens vam equivocar. A part d’aprendre  penso que  la base es que un nen ha d’anar motivat i content a l’escola i  a Helen Doron ho han aconseguit amb el meu fill.

  Ester Herrera (mare MARC de 5 anys)
 • En el poc curs que portem et puc dir que les nenes van SÚPER CONTENTES a l’acadèmia. Cada dia en els trajectes de casa a l’escola escoltem els CD i a les tardes a casa, posem els DVD. Mentre estan jugant canten les diferents cançons inclús diuen part dels diàlegs que surten en els capítols corresponents. La nostra experiència amb vosaltres és molt BONA.

  Noelia Abril (mare EMMA de 8 anys i ANIA de 5 anys)
 • Des dels 11 mesos d’en Pol assistim a Baby’s Best Start de Helen Doron a Palamós. Està sent una experiència molt gratificant per tots; el petit s’ho passa molt be, juga amb els altres infants i sense adonar-se’n està aprenent moltes paraules i expressions; i als pares ens encanta poder participar tan activament en l’educació del nostre fill.(…)

  Irene Ruiz Uréndez (mare de Pol de 1 any)
 
Fes-te professor/a DEMO LESSON GRATIS