España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Inglés para niños

  El inglés para niños es divertido y eficaz en los Centros de Enseñanza Helen Doron English.

  Descubre por qué
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Los niños de entre 3 y 24 meses aprenden una lengua maternal adicional mientras desarrollan tanto habilidades psicomotrices como su desarrollo cognitivo.

  Más información
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2 a 6 años

  Los niños dominan el inglés hablado en los dos cursos que componen Fun with Flupe, mientras acompañan a Paul Ward, Granny Fix y Flupe en sus aventuras.

  Más información
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Los niños aprenden inglés, tanto hablado como leído y escrito, de la mano de Paul y Millie, quienes ayudan a Kangi y su hijito Joey a resolver los problemas que surgen en Storyville.

  Más información
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Adolescentes de 12 a 18 años

  Los adolescentes se involucran en la tarea seriamente divertida de aprender inglés en un entorno creativo y que les inspira confianza.

  Más información
 • English online - Kangi Club
  Inglés Online

  Divertidas actividades complementarias que contribuyen a que los niños mejoren su inglés fuera de la clase.

  Pruébalas
 

Helen Doron English Lleida

Benvinguts al nou Helen Doron Lleida, on els vostres fills parlaran anglès des del primer dia!

Som una escola de qualitat per aprendre l’anglès d’una manera divertida, pedagògica i efectiva, amb un mètode innovador d’aprenentatge natural i pioner que te com a pilars la repetició auditiva i el reforç positiu on, des del primer dia, els nens ja s’expressen en anglès.

Grups reduïts, jocs, cançons, rimes tradicionals anglosaxones, manualitats… i un professorat entusiasta, especialment format, a qui els encanta ensenyar tot jugant amb els nens i nenes. Aquests són els ingredients clau del nostre èxit i el dels nostres alumnes.

Tots els nostres cursos estan especialment dissenyats per adaptar-se en cada tram d’edat a les necessitats pedagògiques, els interessos i les habilitats dels infants i adolescents, contribuint així al seu desenvolupament, començant amb Baby ‘s Best Start per a nadons (de 3-24 mesos), fins a arribar al nivell B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb Teen English  (14-18 anys).

També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge.

Estem especialment orgullosos dels nostres teachers; són persones entusiasmades amb la seva feina, nadius i/o plurilingües amb un nivell d’anglès altíssim, i estan específicament formats per a poder impartir el mètode Helen Doron, en tots i cada un dels cursos que imparteixen. Estan en procés continu de formació i evolució. És difícil trobar professors amb una formació tan acurada! i ,sobretot, tenen una gran empatia i capacitat per tractar amb nens.

 

No et quedis amb la intriga i gaudeix del nostre mètode exclusiu gràcies al qual més de dos milions de nens de més de 30 països arreu del món parlen anglès.

Si encara no ens coneixeu, us convidem a visitar el nostre centre; podeu portar el vostre fill/a a PROVAR UNA CLASSE, totalment de franc. Feu-li ara un regal que recordaran tota la vida…

Molt més que ensenyar anglès, a HELEN DORON ENGLISH® eduquem en anglès!

Seriously fun!