España
 

Helen Doron English Granollers

Notícies i promocions

28 de setembre de 2018

 

Uneix-te a l’escola d’anglès més fantàstica de la galàxia

Ja hem obert el periode d’inscripcions per al nou curs. Aquest any comencem les classes dilluns dia 10 de setembre i ho fem, com sempre, amb molta alegria, moltes ganes i moltes novetats!!!

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure i comprovar que heu crescut molt, que ho heu passat molt bé i que també teniu ganes de tornar per aprendre i jugar amb els vostres amics. Una abaçada molt forta de part de la Kangi, el Flupe i tot l’equip 🙂 #Granollers

11 de juny de 2018

 

Cool Kids Market #Granollers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Confirmada l’assistència dels nostres col·laboradors favorits!

Els infants poden jugar i entretenir-se en anglès mentre pares i mares gaudiu d’una estona de relax i compartiu experiència amb altres famílies i emprenedors locals. També farem xerrades, demostracions i exposició de productes i serveis kids-friendly.

Aquest Market, ell primer d’aquestes característiques al Vallès Oriental, tractarà d’ajudar-vos a trobar respostes a les qüestions més habituals pel que fa a criança i educació en la primera infància.

Trobareu més informació al nostre Facebook i/o a Google +

 

 

7 de maig de 2018

30 de junio de 2018 de 10:00 a 20:00 h.

*** Helen Doron Granollers organizes a kids market 👧👦

Cute brands in kids clothing and toys, fun activities that will keep your little ones entertained! A place to connect with other parents and kids specialists in a kids friendly environment 😊☕🌈

Come and join us!

*** Helen Doron organiza el primer kids market del Vallès Oriental 👶

Actividades, talleres infantiles y marcas de cosas chulas! Los peques estarán entretenidos mientras disfrutas de un ratito donde podrás comprar, conectar con otros papás y expertos en niños en un espacio kids friendly. 😊☕🌈

No te lo pierdas!

 

18 de març de 2018

 

6 de març de 2018

Les Biblioteques són, cada cop més, llocs on ensenyar als infants que la lectura és una opció de lleure i també d’aprenentatge. Aquest cop tenim una proposta que potser gaudiran més mares i pares que els propis infants: un taller d’estimulació precoç utilitzant les eines d’aprenentatge de Montessori, Glenn Doman, Suzuki i Helen Doron.

Una experiència per viure en família i passar un matí de dissabte d’allò més agradable. Aquí teniu les dades concretes:

Activitat per a famílies amb nadons menors de 24 mesos

Taller per a bebès des de 3 mesos a partir de l’estimulació precoç a través de la música, el ritme i activitats sensorials destinades a aprofitar l’habilitat natural del nen mitjançant la relació emocional dels pares. Una sessió per gaudir en família i enfortir els vincles amb els nadons. #glenndoman #english #babies #helendorongranollers #helendoronsantaeulalia #EnglishExperience
Quan? Dissabte, 17 de març, a les 11:00
A qui va dirigit? Pares i mares amb bebès menors de dos anys
PLACES LIMITADES. CAL RESERVAR.

 


28 de febrer de 2018

Avui se suspenen totes les classes d’anglès a causa de la neu. Disculpeu les molèsties.

Consells de NEUCAT en castellà, català i anglès

 


21 de febrer de 2018

 

El centre Helen Doron

de Granollers

és un lloc amb personalitat pròpia.

 

A l’acadèmia d’anglès de Granollers utilitzem la metodologia d’aprenentatge que més bons resultats ha oferit arreu del món durant més de 30 anys i l’apliquem amb rigor mentre imaginem i creem les eines que ens ajudaran més a transmetre-la als infants.

 

No hem d’oblidar que, tot i que els nens són nens a tot arreu, els infants de Granollers reben una educació diferent, amb un referents també diferents als d’un nen o nena (posem per cas) de Venècia.

De Granollers al món

Pensa de forma global i actúa de forma local. We love Granollers 😀

Volem transmetre el coneixement adaptat a la nostra realitat:

· Si a casa reciclem, a Helen Doron Granollers també. I n’aprenem el vocabulari.

· Si a casa i a l’escola tastem fruits de temporada i aprenem els seus noms, aquí també.

· Trobem que és important transmetre la importància de la convivència i respectar les idees i opinions dels altres. Aquí ho fem, també, en anglès. Els alumnes que tenen prou edat per tenir opinió respecte a temes quotidians aprenen a exposar les seves postures amb el vocabulari i la gramàtica que treballem segons l’edat i el nivell de maduració.

Anglès del dia a dia adaptat a la vida dels nostres alumnes

Vols conèixer l’escola d’anglès?

Vine a visitar-nos!