España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Inglés para niños

  El inglés para niños es divertido y eficaz en los Centros de Enseñanza Helen Doron English.

  Descubre por qué
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Los niños de entre 3 y 24 meses aprenden una lengua maternal adicional mientras desarrollan tanto habilidades psicomotrices como su desarrollo cognitivo.

  Más información
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2 a 6 años

  Los niños dominan el inglés hablado en los dos cursos que componen Fun with Flupe, mientras acompañan a Paul Ward, Granny Fix y Flupe en sus aventuras.

  Más información
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Los niños aprenden inglés, tanto hablado como leído y escrito, de la mano de Paul y Millie, quienes ayudan a Kangi y su hijito Joey a resolver los problemas que surgen en Storyville.

  Más información
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Adolescentes de 12 a 18 años

  Los adolescentes se involucran en la tarea seriamente divertida de aprender inglés en un entorno creativo y que les inspira confianza.

  Más información
 • English online - Kangi Club
  Inglés Online

  Divertidas actividades complementarias que contribuyen a que los niños mejoren su inglés fuera de la clase.

  Pruébalas
 

Helen Doron English Esparreguera

Des que vam obrir l’escola d’anglès Helen Doron Esparreguera vivim dia a dia la magnífica experiència d’ensenyar anglès a infants i joves d’Esparreguera i també dels pobles del voltat com El Bruc, Collbató, Abrera… Podem dir que seguim amb la mateixa il·lusió de transmetre l’aprenentatge de l’anglès de forma innovadora, eficaç i sobretot, divertida!

Els cursos a la nostra escola d’anglès segueixen la metodologia Helen Doron de manera que estan especialment dissenyats i pensats en funció de l’edat de cada estudiant i dels seus interessos. Impartim tots els nivells i edats, des de bebès de 3 mesos fins a joves i preparem els estudiants pels exàmens oficials de Cambridge. A més, oferim diferents serveis com classes per adults d’anglès per a tots els nivells i cursos específics per a les activitats extraescolars de les escoles.

Els professors, àmpliament formats en llengua anglesa i amb experiència pedagògica, s’encarreguen de convertir les classes en un ambient d’immersió lingüística agradable i idoni perquè els alumnes se sentin còmodes i puguin expressar-se lliurement i amb naturalitat en anglès. Tots els professors segueixen una formació continua a través de seminaris i conferències anuals que els permet estar en contacte permanent amb altres professors i tendències en l’educació.

Creiem que l’anglès es pot aprendre de forma amena i natural i per això, a més de les classes, oferim diferents activitats mensuals fora de l’horari lectiu (tallers temàtics, festa de Halloween, l’hora del conte, espais de conversa per als joves…) durant tot el curs perquè qui ho destigi pugui gaudir d’una estona agradable i emocionant. See you soon!

 • Descobrir Helen Doron ha estat fantàstic! El Jordi aprèn ràpid i ve encantat a classe, m’agrada molt la metodologia, ho recomano a tothom.

  Maria, mare de Jordi, 7 anys
 • El Ferran estava desmotivat, no volia que l’apuntés a cap extraescolar d’anglès. Tot va canviar quan el vam apuntar a Helen Doron. Ara està content i el més important: gaudeix aprenent!

  Mònica, mare de Ferran, 13 anys
 • Quan ens vam informar dels cursos teníem por que fos massa d’hora per la Marta ja que tenia  3 anys, ara veiem que sort que vam decidir fer-ho! Té un nivell molt bo per l’edat que té!

  Anna, mare de Marta, 6 anys
 • Em va encantar trobar un lloc on aprendre anglès fos tan divertit, on els nens/es fossin el més important de la classe!

  Mónica, mare de Daniel, 4
 • És una sort tenir una escola Helen Doron tan a prop de casa i haver tingut l’oportunitat de començar  les classes quan la Martina tenia només 8 mesos.

  Ana, mare de Martina 2 anys
 
Hazte profesor DEMO LESSON GRATIS