España
 • Anglès per a nens i nenes

  Anglès parlat, un mètode d'aprenentatge natural per a nens i nenes al Centres Helen Doron English Sant Martí.

  Descobreix perquè
 • Baby's Best Start

  Els bebès entre 3 i 24 mesos aprenen una llengua materna addicional mentre desenvolupen les seves habilitats psicomotius i cognitives.

  Més informació
 • Nens i nenes de 2 a 6 anys

  Els infants utilitzen l'anglès oral en els cursos de Fun with Flupe mentre acompanyen al Paul Ward i els seus amics en les seves divertides aventures

  Més informació
 • Nens i nenes de 6 a 12 anys

  Els infants aprenen anglès parlat, llegit i escrit de la mà del Paul i la Millie, que ajuden a Kangi i al seu fill Joey a resoldre els problemes que sorgeixen a Storyville.

  Més informació
 • Joves de 12 a 18 anys

  Els adolescents s'impliquen en la feina d'aprendre anglès dins d'un entorn creatiu que els inspira confiança.

  Més informació
 • English online - Kangi Club
  Anglès Online

  El Kangi Club és una plataforma segura amb activitats divertides que ajuden a millorar l'anglès també fora de l'aula.

  Entra i prova!
 

Helen Doron English Barcelona Sant Martí

Vols parlar en anglès?

Anglès per a nens i nenes a Sant Martí – Bac de Roda Barcelona

A Helen Doron English Sant Martí oferim una manera diferent d’aprendre anglès per tal d’obtenir uns resultats diferents. L’objectiu? Superar aquest handicap educacional tan present al nostre entorn i ensenyar als infants a PARLAR anglès com si fos una llengua materna.

Com ho aconseguim? El nostre equip inclou professors de diferents nacionalitats amb una excel·lent competència en l’ensenyament de l’anglès i formació pedagògica en cada un dels cursos que imparteixen. Tant la direcció de l’escola com els teachers estem bolcats en la nostra tasca i ens apassiona veure progressar els alumnes classe rere classe, dia rere dia.

Garantia d’èxit: Membre Premium del British Council per la nostra eficàcia

A la nostra escola posem a la seva disposició tota la gamma de cursos Helen Doron English, començant amb Baby’s Best Start el curs d’estimulació primerenca en anglès per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a la Llengües, amb Teen English. També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge, amb qui tenim un acord de col·laboració i gaudim de l’aval del British Council. Tot això a més de cursos intensius en vacances, cursos per a llars d’infants i extraescolars per a col·legis.

Els materials que utilitzem són propis de Helen Doron i estan desenvolupats per experts pedagogs en l’ensenyament de l’anglès entre els quals s’inclouen llibres, vídeos, jocs en línia, canals de youtube, aplicacions per a mòbils i tablets i fins i tot programes de ràdio!

En definitiva, tota una experiència per als alumnes i també per als pares, els quals poden veure el progrés dels seus fills gràcies a les nostres classes obertes que realitzarem periòdicament.

Us convidem a provar una classe de demostració gratuïta i sense compromís, contacteu per concretar dia i hora.

Juga amb nosaltres i parlaràs amb tot el món!

Helen Doron Educational Group és un Grup d’Educació britànic amb més de 30 anys d’èxit provat en més de 32 països.

HELEN DORON SANT MARTÍ – BAC DE RODA – CLOT

 • I have heard that the school is planning for the summer right now and will be opening again soon! Great reputation too 🙂

  Dudley Baker
 • En esta academia de inglés puedes aprender tengas la edad o el nivel que sea. Los cursos para jóvenes y adultos te permiten conseguir los conocimientos o titulación que necesites y los cursos de niños (a partir de 3 meses) son especialmente interesantes. Cabe valorar la gran implicación del equipo directivo y la excelente formación de sus profesores.

  Marta M.
 
Teachers Classe Gratis