España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Anglès per a nens i nenes

  Anglès divertit i eficaç per a nens i nenes a tots els Centres Helen Doron English.

  Descobreix perquè
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Els bebès entre 3 i 24 mesos aprenen una llengua materna addicional mentre desenvolupen les seves habilitats psicomotius i cognitives.

  Més informació
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Nens i nenes de 2 a 6 anys

  Els infants utilitzen l'anglès oral en els dos cursos del programa Fun with Flupe mentre acompanyen al Paul Ward, la Granny Fix i al Flupe en les seves aventures.

  Més informació
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Nens i nenes de 6 a 12 anys

  Els infants aprenen anglès parlat, llegit i escrit de la mà del Paul i la Millie, que ajuden a Kangi i al seu fill Joey a resoldre els problemes que sorgeixen a Storyville.

  Més informació
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Joves de 12 a 18 anys

  Els adolescents s'impliquen en la feina d'aprendre anglès dins d'un entorn creatiu que els inspira confiança.

  Més informació
 • English online - Kangi Club
  Anglès Online

  Activitats complementàries entretingudes i divertides que ajuden a millorar l'anglès també fora de l'aula.

  Entra i prova!
 

Helen Doron English Barcelona Sagrada Família

Escola d'anglès per a nens Helen Doron de Sagrada Família, Barcelona. Tot un referent al barri.

Escola d’anglès per a nens Helen Doron de Sagrada Família, Barcelona. Tot un referent al barri.

El Learning Centre de Sagrada Família és el més veterà de Barcelona. Tot i que funciona des de 2006, la Meena Athwani, la nostra directora, va començar l’any 2003 com a professora independent amb un grup de 3 alumnes i aquest curs hem batut la xifra rècord de matriculacions a Catalunya!

Tenim alumnes de totes les edats, des de nadons, que fan fileres de cotxets a l’entrada del centre mentre aprenen les primeres paraules, fins als teenagers, alguns preparant els exàmens Advanced de Cambridge.

Estem especialment orgullosos dels nostres teachers; són persones entusiasmades amb la seva feina, nadius i/o plurilingües a nivell avançat, que estan en procés continu de formació i evolució. És difícil trobar professors amb una formació tan acurada!

Cada matí el nostre centre es converteix en un autèntic taller de joguines de Santa Claus, ple de professors i professores preparant jocs i retallables per tot arreu. Us encantaria veure’ls en acció.

Si encara no ens coneixeu, us convidem a visitar el nostre centre; podeu portar els infants a una classe demostrativa, totalment de franc, que recordaran tota la vida.

Seriously fun!

 • M’encanta Helen Doron. Fa anys que la nostra filla hi practica el seu anglès i no tinc més que bones paraules per a ells: són fantàstics els seus professors, Meena, Pilar… Seguiu així!!!!

  "M'encanta Helen Doron" Núria Serret
 • El Pep té 12 anys i és alumne de Helen Doron des dels 4. Estem encantats amb el mètode: dinàmic, divertit…  L’aprenentatge és natural, com si fos la llengua materna. El Pep quan parla en anglès  pensa en anglès, podria  dir que de forma innata. Està molt i molt content amb la professora dels teens. Endavant!!!!” 

   

  Imma, mare d’en Pep: "és capaç de pensar en anglès"
 • De mica en mica i de manera amena i divertida, en Pere (14 a.) i la Georgina (11 a.) aprenen anglès. El que més ens agrada, és escoltar la bona pronunciació i el fet que no tradueixen. Intuïtivament, sense pensar, canvien d’idioma. I no es cansen d’aprendre!

  "Pere i Georgina no tradueixen" Jordi i Pilar, pares
 • Els meus fills van a Helen Doron Sagrada Família des que tenien 1 any i sempre han dit que s’ho passen molt bé. Canten cançons en anglès amb molta facilitat i tenen molt bon vocabulari.

  Jesús: "Ferran i Mireia s'ho passen molt bé"
 • L’Adrià i l’Aldara porten des dels 6 mesos assistint a classe i, tant per a ells com per als pares, l’experiència és positiva, enriquidora i motivadora cap a l’aprenentatge. Recomanem a tothom aquest centre, els professors, el material… Gràcies a Helen Doron, aprendre anglès és divertit!!!!

  Mónica, mare d’Adrià i Aldara: "aprendre anglès és divertit!"
 
Fes-te Professor/a HDE PROVA UNA DEMO LESSON