España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Inglés para niños

  El inglés para niños es divertido y eficaz en los Centros de Enseñanza Helen Doron English.

  Descubre por qué
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Los niños de entre 3 y 24 meses aprenden una lengua maternal adicional mientras desarrollan tanto habilidades psicomotrices como su desarrollo cognitivo.

  Más información
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Niños de 2a 6 años

  Los niños dominan el inglés hablado en los dos cursos que componen Fun with Flupe, mientras acompañan a Paul Ward, Granny Fix y Flupe en sus aventuras.

  Más información
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Niños de 6 a 12 años

  Los niños aprenden inglés, tanto hablado como leído y escrito, de la mano de Paul y Millie, quienes ayudan a Kangi y su hijito Joey a resolver los problemas que surgen en Storyville.

  Más información
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Adolescentes de 12 a 18 años

  Los adolescentes se involucran en la tarea seriamente divertida de aprender inglés en un entorno creativo y que les inspira confianza.

  Más información
 • English online - Kangi Club
  Inglés Online

  Divertidas actividades complementarias que contribuyen a que los niños mejoren su inglés fuera de la clase.

  Pruébalas
 

Helen Doron English Barcelona Galileu – Les Corts

El projecte educatiu Helen Doron English Galileu es va iniciar el setembre de 2013, al barri de Les Corts de Barcelona, amb molta il·lusió. L’experiència viscuda durant aquest temps ha sigut molt positiva i així ho demostra la fidelitat de gran part dels nostres alumnes.

El nostre mètode innovador i flexible té com a pilars bàsics, l’escolta repetida i el reforç positiu; D’aquesta manera que qualsevol nen a qualsevol edat, pot començar a aprendre anglès amb nosaltres de manera natural i en un ambient familiar, on la implicació dels pares és fonamental.

Un tret diferencial de la nostra escola és el nostre taller “hand made arts & crafts”, sempre en plena ebullició d’idees i creativitat que fan de les nostres classes un espai divertit i distès on es viuen situacions i entorns reals amb un protagonista indispensable: el joc. Tot això, ens permet adaptar-nos al grup i a cada nen en particular.

Els nostres professors, amb formació pedagògica i amb autèntica passió pels nens, són nadius o bilingües, formats específicament en el nostre mètode a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continus.

Oferim una atenció personalitzada. No som només una extraescolar d’anglès, som la teva escola d’anglès on cada nen té el seu propi espai.

Us convidem a visitar el nostre centre. Demana la teva classe demo i podreu gaudir del mètode!

 • El meu fill va començar al setembre a Helen Doron i cada dia quan s’aixeca em pregunta:  Mama, avui vaig a anglès?

  Marta, mare d’en Víctor, 4 anys
 • La seva professora d’anglès de l’escola està gratament sorpresa del bon accent de l’Aina i ella mateixa ens dóna les gràcies per la seguretat que li ha donat venir a Helen Doron.

  Aina, 9 anys
 • El meu fill de 3 anys em va sorprendre moltíssim quan en preguntar-li on era el megàfon, no em va saber respondre però quan li vaig preguntar: “ Where is the megaphone?” va anar a buscar-lo i me’l va portar. Només fa dos mesos que ha començat i estic al·lucinada de com ho ha après, d’una manera tan natural!

  Mar, mare d’en Martí, 3 anys
 • Nuestros mellizos benjamines, Bruno e Inés, en su segundo año han empezado a decir palabras en inglés incluso antes que en su propia lengua materna! Son capaces de entender perfectamente los comandos que se les dice en clase sin ningún tipo de interpretación.

  “Estamos encantados con sus progresos”

  Yolanda y David, padres de Bruno e Inés, 2 años
 • El meu fill sembla un altre. Me l’heu canviat!. Està encantat amb l‘anglès i abans no li agradava!

  Anna, mare de l’Àlex, 8 anys
 
Hazte profesor DEMO LESSON GRATIS