España
 • English for KidsEnglish for Kids
  Anglès per a nens i nenes

  Anglès divertit i eficaç per a nens i nenes a tots els Centres Helen Doron English.

  Descobreix perquè
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Els bebès entre 3 i 24 mesos aprenen una llengua materna addicional mentre desenvolupen les seves habilitats psicomotius i cognitives.

  Més informació
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Nens i nenes de 2 a 6 anys

  Els infants utilitzen l'anglès oral en els dos cursos del programa Fun with Flupe mentre acompanyen al Paul Ward, la Granny Fix i al Flupe en les seves aventures.

  Més informació
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Nens i nenes de 6 a 12 anys

  Els infants aprenen anglès parlat, llegit i escrit de la mà del Paul i la Millie, que ajuden a Kangi i al seu fill Joey a resoldre els problemes que sorgeixen a Storyville.

  Més informació
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Joves de 12 a 18 anys

  Els adolescents s'impliquen en la feina d'aprendre anglès dins d'un entorn creatiu que els inspira confiança.

  Més informació
 • English online - Kangi Club
  Anglès Online

  Activitats complementàries entretingudes i divertides que ajuden a millorar l'anglès també fora de l'aula.

  Entra i prova!
 

Helen Doron English Badalona Centre

Benvinguts a Helen Doron English Badalona Centre, on els vostres fills parlaran anglès des del primer dia!

Amb més de 30 anys d’experiència, el mètode Helen Doron English ® d’aprenentatge natural de l’anglès garanteix la interacció amb el idioma en cada classe, per això, des del primer dia, els nens ja s’expressen en anglès.

Grups reduïts, jocs, cançons, rimes tradicionals anglosaxones, manualitats… i un professorat entusiasta, especialment format, a qui els encanta ensenyar tot jugant amb els nens i nenes. Aquests són els ingredients clau del nostre èxit i del dels nostres alumnes.

Tots els nostres cursos estan especialment dissenyats per adaptar-se en cada tram d’edat a les necessitats pedagògiques, els interessos i les habilitats dels infants i adolescents, contribuint així al seu desenvolupament.

Nadons: el vincle emocional amb la llengua el farà trilingüe. Ara és quan el cervell humà està més preparat per aprendre idiomes.

Nens: Petits Einsteins que aprenen “com esponges”, sense adonar-se, mentre salten, canten, juguen.

Teens: aprenent anglès amb Helen Doron English ja s’aconsegueixen les aptituds lingüístiques per fer els exàmens de nivell oficials, sense requerir de preparació específica addicional.

2.000.000 de nens de més de 30 països arreu del món ja han passat per les nostres aules.

Porta el teu fill/a a PROVAR UNA CLASSE (gratuïta).  Fes-li ara un regal per a tota la vida…

 • Recomano la metodologia Helen Doron de la mà de la Roser Valls, la Carla encara no tenia els 3 anys que va començar a anar a les seves classes i és sorprenent com a través de la tècnica i metodologia aplicades ha adquirit coneixements d’anglès a través de la música, jocs … Això sí, els pares també hem de posar de la nostra part ja que és molt important ser constant a l’hora d’escoltar els CD’s de música.

  Avui toca anglès mami? Jo vull anar…  Quan et fan aquesta pregunta saps que no t’has equivocat. I ara molt contenta ja que al setembre s’estrena nou espai i a continuar descobrint i aprenent amb la Roser. Gràcies!!!

  Emma Vendrell
 •  

  Veure que un dia, de cop i volta, el teu fill de 3 anys t’assenyala un regal i diu: “present” i que aquesta situació es va repetint amb altres paraules, et demostra que no ens hem equivocat. Creiem que l’aprenentatge d’una llengua sempre s’ha de fer de la manera més lúdica i natural possible.

  
  
  Gemma Casals
 
Fes-te Professor/a HDE PROVA UNA DEMO LESSON